Demeyere

Hoogwaardige kookpannen van Demeyere
Gebruiksgemak, plezier en voldoening zijn bij Demeyere altijd standaard inbegrepen. Daar zorgen onze door eten gepassioneerde ingenieurs voor. Want bij Demeyere vertrekken we al meer dan 110 jaar van het ideale kook- of bakresultaat en zoeken dan naar de beste materialen, constructies en technologie om dit waar te maken. Het resultaat is gebruiksvriendelijk, energiebesparend en performant kookgerei. Geen wonder dat Demeyere producten gewaardeerd en aanbevolen worden door professionele chefs en thuiskoks over de hele wereld.

13 resultaten
  • Gekozen filters

Demeyere al meer dan 115 jaar!

Demeyere is de standaard voor roestvrijstalen kookgerei, koekenpannen en kookpannen. Het Belgische merk ontwikkelt steevast gebruiksvriendelijk, energiebesparend kookgerei met uitstekende prestaties. Het mag u dus niet verwonderen dat professionele chefs en hobbykoks over de hele wereld de producten van Demeyere waarderen en aanbevelen.

Familiebedrijf

In 1908 werd Demeyere opgericht in België. Intussen is het familiebedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde producent van hoogwaardig roestvrijstalen kookgerei, koekenpannen en pannen. En al meer dan 115 jaar lang doen ze alles om hun uitmuntendheid, duurzaamheid en innovatiekracht te perfectioneren.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.