Habonne Queen pannen

Habonne queen pannenset
Habonne queen pannenset

HABONNE QUEEN

De koningin van het koken…

De Queen is een luxe uitvoering uit de Habonne pannenseries, Deze conische pannenserie heeft mooie royale handgrepen en stelen! Deze zijn van rvs en uit één stuk gegoten daarom liggen ze heerlijk in de hand vanwege de ergonomische vormgeving. De binnenzijde van deze pannen zijn voorzien van een praktische maatverdeling. Na gebruik zijn deze Queen kookpannen eenvoudig ruimtebesparend stapelbaar, dit komt omdat de grepen hoog op de pan zitten, wat ruimte bespaart in het keukenkastje! Stampotten maken of uw pasta koken, een biefstuk bakken: met een Habonne Queen pannenset ben je qua kookpannen in één klap compleet! Verkrijgbaar als 4-delig5-delig6-delig De Habonne Queen pannenserie bestaat uit 3 kookpannen, soeppan, steelpan en een koekenpan 26 cm.

Habonne Queen tri-ply pannenset

Deze mat geborstelde King kookpannen-serie wordt gemaakt uit Triply. Dit materiaal bestaat uit twee RVS lagen, waarvan één laag magnetisch gemaakt is, met daartussen een aluminium laag. Deze tussenlaag maakt dat een Habonne Queen pan de warmte nog sneller naar de zijkant en de bovenkant van de pan geleidt, waardoor de gehele kookpan mee zal doen. Koken, bakken en braden zal daardoor nog sneller en beter gaan. De Habonne Queen pannen zijn te gebruiken op alle warmtebronnen, maar is excellent geschikt voor inductie koken. Uiteraard mogen deze Habonne pannen gereinigd worden in de vaatwasser en kunnen ze gebruikt worden in de oven.

Habonne Queen pannen energiezuinig

Doordat de gehele pan uit drie lagen bestaat is deze vrij robust, wat extra fijn kan zijn wanneer de pan stevig op het fornuis moet staan omdat je hierin wilt mixen, roeren of pureren. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie en de oven. De pannen zijn voorzien van zware stootvaste stalen deksels die perfect afsluiten waardoor er zonder energie te verspillen gekookt kan worden. Met de aanschaf van de Habonne Queen bij onlinepannen.nl ben je dus verzekerd van jarenlang kookplezier.

De Queen King familie:

Habonne Queen pannen
Habonne Queen pannen
Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.