BK Conical Deluxe

BK Conical Deluxe pannen
BK Conical Deluxe pannen

Conical DeluxeLUXUEUS & TRENDY

BK Conical Deluxe, mooier en luxer is niet mogelijk…

De BK Conical Deluxe is de mooiste meest luxueuze uitvoering van de populaire pannenserie van BK Conical Plus. Luxer dan deze pannen is niet mogelijk! De robuuste grepen en stelen zijn in edelstaal gegoten en liggen heerlijk in de hand vanwege de ergonomische vormgeving. De binnenzijde van de pannen is voorzien van een praktische maatverdeling. Na gebruik zijn deze pannen eenvoudig stapelbaar, wat ruimte bespaart in de keuken.

BK Conical Deluxe pannen gemaakt uit triply

Deze hoogglans gepolijste Conical Deluxe kookpannen-serie wordt gemaakt uit Triply. Dit materiaal bestaat uit twee RVS lagen, waarvan één laag magnetisch gemaakt is, met daartussen een aluminium laag. Deze tussenlaag maakt dat de Conical Deluxe pannen dat de warmte nog sneller naar de zijkant en de bovenkant van de pan geleidt, waardoor de gehele kookpan mee zal doen. Koken, bakken en wokken zal daardoor nog sneller en beter gaan. De BK Conical Deluxe pannen zijn te gebruiken op alle warmtebronnen, maar is excellent geschikt voor inductie koken. Uiteraard mogen deze BK pannen gereinigd worden in de vaatwasser en kunnen ze gebruikt worden in de oven.

Conical Deluxe deksels

Deze BK pannen zijn voorzien van stootvaste glazen deksel die perfect afsluiten waardoor er zonder energie te verspillen gekookt kan worden. Je ziet direct of het kookt zonder het deksel te openen en de stoom en geuren te verliezen.

Over BK De producten die BK biedt, sluiten aan op elke kookstijl. Immers ieder individu kookt anders. De één houdt het simpel en effectief, de ander ziet het als hobby. Toch wil degene, die doordeweeks doorgaans simpel kookt, in het weekend ook wel eens uitpakken. Koken speelt dus elke dag een andere rol in het leven van de mens. Met alles in gedachte over wat er in de laatste 160 jaar op kook-gebied en met de kookpan is gebeurd, nog altijd blijft de degelijkheid, klantgerichtheid en Hollandse kwaliteit stand houden.

De Conical Deluxe familie
Kookpan: Ø 16 cm + deksel
Kookpan: Ø 18 cm + deksel
Kookpan: Ø 20 cm + deksel
Steelpan: Ø 16 cm + deksel
Soeppan: Ø 24 cm + deksel
Hapjespan: Ø 24 cm + antiaanbaklaag
Sauteuse Ø 20 cm + antiaanbaklaag
Koekenpan Ø 24 cm + reliëfbodem
Koekenpan Ø 28 cm + reliëfbodem
Wok: Ø 30 cm + reliëfbodem

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.