Habonne King

habonne king pannenset

HABONNE KING MAJESTUEUS KOKEN

De koning in het geleiden…

De King is de meest luxe uitvoering uit de Habonne pannenseries, mooier en beter dan deze King pannenserie is gewoon niet mogelijk! De robuuste grepen en stelen zijn in edelstaal gegoten en liggen heerlijk in de hand vanwege de ergonomische vormgeving. De binnenzijde van deze pannen zijn voorzien van een praktische maatverdeling. Na gebruik zijn deze King kookpannen eenvoudig stapelbaar, wat ruimte bespaart in hetde keukenkastje! Rijst koken, een eitje pocheren: met een Habonne King pannenset ben je qua kookpannen in één klap compleet! Verkrijgbaar als 4-delig, 5-delig, 6-delig, 7-delig, 8-delig en als 9-delig totaal pannenset. De Habonne King pannenserie bestaat uit 4 kookpannen, soeppan, steelpan, sauspan 18 cm, braadpan een koekenpan 24 cm en een koekenpan 28 cm.

Habonne King tri-ply pannenset

Deze mat geborstelde King kookpannen-serie wordt gemaakt uit Triply. Dit materiaal bestaat uit twee RVS lagen, waarvan één laag magnetisch gemaakt is, met daartussen een aluminium laag. Deze tussenlaag maakt dat een Habonne King pan de warmte nog sneller naar de zijkant en de bovenkant van de pan geleidt, waardoor de gehele kookpan mee zal doen. Koken, bakken en braden zal daardoor nog sneller en beter gaan. De Habonne King pannen zijn te gebruiken op alle warmtebronnen, maar is excellent geschikt voor inductie koken. Uiteraard mogen deze Habonne pannen gereinigd worden in de vaatwasser en kunnen ze gebruikt worden in de oven.

Habonne King pannen energiezuinig

Doordat de gehele pan uit drie lagen bestaat is deze vrij robust, wat extra fijn kan zijn wanneer de pan stevig op het fornuis moet staan omdat je hierin wilt mixen, roeren of pureren. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie en de oven. De pannen zijn voorzien van zware stootvaste stalen deksels die perfect afsluiten waardoor er zonder energie te verspillen gekookt kan worden. Met de aanschaf van de Habonne King bij onlinepannen.nl ben je dus verzekerd van jarenlang kookplezier.

Habonne King familie:
Kookpan Ø 16 cm
Kookpan Ø 18 cm Kookpan Ø 20 cm Kookpan Ø 22 cm Soeppan Ø 24 cm Steelpan Ø 16 cm Sauteuse Ø 18 cm Koekenpan Ø 24 cm Koekenpan Ø 28 cm Braadpan 28 cm

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.