BK Q-Linair Master pannen

BK logo

De BK Q-Linair Master & afgieten

Master in afgieten, dat ben jij! Met dit BK Q-linair Master pannenset draai je de deksels een kwartslag waardoor deze vergrendelt en je veilig kunt afgieten. Deze BK pannen zijn voorzien van een maatverdeling, waar door je geen maatbeker meer nodig hebt, erg handig dus. De serie bestaat uit pan 16 cm, pan 18 cm, pan 20 cm, de steelpan 16 cm en de 7,5 liter grote soeppan. De kookpannen zijn stapelbaar en daardoor ruimtebesparend in elkaar te stapelen, slim bedacht door BK. De Q-linair Master pannen zijn onderscheiden met de internationale Red Dot Design Award, een beloning waar BK trots op mag zijn.

Snel en gelijkmatig verwarmd

De pannen zijn gemaakt van geborsteld 18/10 RVS en daardoor duurzaam, je zult jarenlang kunnen genieten van deze gebruiksvriendelijke kookpannen. De pannen uit de BK Q-linair Master pannenserie hebben een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en een egale warmteverdeling. Omdat het deksel minder vaak opgetild hoeft te worden blijft de warmte in de pan en bespaar je energie. De pannen zijn vuur- en ovenvast en mogen in de vaatwasmachine gereinigd worden. Verder zijn ze geschikt voor alle kookplaten inclusief het inductie-koken. Met de Q-Linair Master 4-delige en 5-delige pannenset haal je een complete basisuitrusting in huis waarmee je direct aan de slag kunt.

Over BK De producten die BK biedt, sluiten aan op elke kookstijl. Immers ieder individu kookt anders. De één houdt het simpel en effectief, de ander ziet het als hobby. Toch wil degene, die doordeweeks doorgaans simpel kookt, in het weekend ook wel eens uitpakken. Koken speelt dus elke dag een andere rol in het leven van de mens. Met alles in gedachte over wat er in de laatste 160 jaar op kook-gebied en met de kookpan is gebeurd, nog altijd blijft de degelijkheid, klantgerichtheid en Hollandse kwaliteit stand houden.

De Q-Linair Master familie

Accepteer cookies om deze video te bekijken

BK Q-linair master pannen
BK Q-linair master pannen
Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.