Garantie op mijn pan

Garantie roestvrij/edel- stalen pannen.
Roestvrij edel stalen pannen zijn met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en nauwgezet gecontroleerd. De garantie dekt fabricagefouten en/of fouten in gebruikte grondstoffen. De garantie heeft een looptijd van twee jaar of het termijn wat betreffende fabrikant aangeeft en dekt geen schade die het gevolg is van foutief gebruik, onzorgvuldig onderhoud of natuurlijke slijtage. Om aanspraak te maken op uw garantie dient u een aankoopbewijs te overleggen, wij raden daarom met klem aan deze te bewaren. De datum van aankoop is de datum waarop de garantietermijn ingaat.

Voor kunststof onderdelen geldt, dat u deze tegen een redelijke vergoeding kunt vervangen. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt terecht op info@hensbergenserviezen.nl. Tenslotte wensen wij u vele buitengewoon geslaagde en smaakvolle gerechten toe!

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.