KAI Shun Nagare

Met de Shun Nagare-messen heeft Kai wederom een innovatief meesterwerk uit de Japanse smederij gecreëerd. Het uitgekiende ontwerp, de bijzondere eigenschappen van de materialen en een technisch complex productieproces maken deze messenserie tot een icoon van luxe. Een kunstig versierd, radiaal patroon van 72 Damascus-lagen siert de hoogglans gepolijste lemmeten. Deze complexe gelaagdheid resulteert in messen met buitengewone snijprestaties. Laat je betoveren door de KAI Shun Nagare-serie en ervaar ultieme culinaire precisie.

6 resultaten
  • Gekozen filters

kai een Japans merk met traditie

Mode, lifestyle, mediawereld – Altijd is Japan zijn tijd ver vooruit geweest. Wat er ook ontwikkeld gaat worden, Tokio heeft het al ontworpen en gemaakt. De mix van harmonie, minimalisme en functionaliteit uit het Verre Oosten gecombineerd met overtuigende kwaliteit leidt tot een magische formule van een groot aantal populaire lifestyleproducten. KAI messen en accesoires hebben in Japan al heel lang een cultstatus met een onmiskenbare mate van herkenning en kwaliteit. In 1908 is het bedrijf KAI opgericht in Seki en verkoopt al meer dan 100 jaar de mooiste messen en aanverwante producten van een excellente scherpte, kwaliteit en functionaliteit.

Ontdek het ultieme snijden met de Japanse KAI messen. Deze meesterwerken belichamen de hoogste kwaliteit, zijn toonaangevend in de wereld van messen en combineren eeuwenoude Samoerai smeedkunst met ongeëvenaard precisie handwerk. Laat je leiden door de erfenis van vakmanschap en breng jouw culinaire creativiteit naar nieuwe hoogten met de Japanse KAI messen.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.