Le Creuset Signature

Le Creuset Signature braadpan kopen? De Signature braadpannen zijn eigenlijk de bekendste bak, braad en stoofpannen van Le Creuset. De binnenkant van de pan is afgewerkt met een hoogwaardig email en heeft zo een verhoogde weerstand tegen stoten, schrapen, krassen. Deze laag zorgt er ook voor dat uw gerecht minder snel aanbakt. Dankzij de extra grote handgrepen is de braadpan gemakkelijk en veilig te verplaatsen. De Le Creuset Signature braadpan kan op elke warmtebron gebruikt worden.

8 resultaten
  • Gekozen filters

Le Creuset voor de echte liefhebber
Sinds 1925, produceert Le Creuset gietijzeren kookgerei van een bijzonder goede kwaliteit. De braadpannen, RVS pannenserie en andere keukenaccessoires zijn met veel aandacht en toewijding gemaakt en vormen de basis in iedere keuken! Wanneer u een gietijzeren pan koopt biedt Le Creuset de garantie van uitzonderlijk goede kwaliteit en garantie voor het leven. Met de komst van nieuwe Inox pannen collectie en modellen is Le Creuset een onmisbaar merk voor de echte kookliefhebber.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.