Küchenprofi Provence

Met de Provence gietijzeren braadpannen van het Duitse merk Küchenprofi haal je een echte alles kunner in huis! Ze zijn perfect voor het braden, stoven en sudderen van vlees en de heerlijkste stoofpotten. Doordat de bodem van de Provence braadpan glad geëmailleerd is kan deze op elke warmtebron gebruikt worden. Nagaren in de oven? Ook dat is voor de Küchenprofi Provence geen probleem. Met recht een echte pan voor het leven!

15 resultaten
  • Gekozen filters

Küchenprofi Braadpannen

Maak de lekkerste gerechten met de gietijzeren Küchenprofi braadpannen en grillplaten. Deze houden de warmte goed vast en zorgen dat het vlees of de stoofschotel gelijkmatig kan bakken, bruinen en stoven. Jouw overheerlijke creaties blijven bovendien langer warm aan tafel. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren die aan jouw keukenwensen kunnen voldoen, dit geeft jouw keuken levendige kleuren en gezelligheid.

Bij Küchenprofi begint het kookplezier bij de bereiding!

Het familiebedrijf uit Solingen vervult deze eis al sinds 1923. Professionele en hobbykoks en iedereen die van lekker eten houdt, vindt er een uitgebreid en gevarieerd assortiment van basics zoals gardes of schillers tot truffelsnijders of kreeftenvorken voor speciale gelegenheden. KÜCHENPROFI investeert als fabrikant continu in de nieuwe en verdere ontwikkeling van zijn assortiment op het gebied van bereiding, koken en serveren. Samen met bekende ontwerpers en Chef-koks ontwikkelt het team creatieve oplossingen die worden geïmplementeerd in productiefaciliteiten van de hoogste functionaliteit en kwaliteit.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.