Habonne Ecovite

De Ecovite koeken-pannenserie van Habonne combineert een stalen koekenpan met een zware 6 mm aluminium bodem, deze is nodig voor een mooie en geleidelijke warmte verdeling. Ecovite koekenpannenserie is uitgevoerd met een Ceramische Greblon antiaanbaklaag en deze bevat geen schadelijke PFOA bestandelen. Habonne Ecovite is een koekenpan die tegen zeer hoge teparaturen kan en daarmee de perfecte basis voor de ideale koekenpan is.

3 resultaten
  • Gekozen filters

Habonne pannen, dat is koken én genieten!

Kent u het credo van Habonne? 'Koken en genieten' Als u de Habonne pannen gebruikt weet u gelijk waarom. Met Habonne pannen wordt lekker koken nog leuker. De pannen van Habonne zijn speciaal ontworpen met het oog op kookplezier en kookprestaties. Gaat u een Habonne kookpan of koekenpan kopen bepaal dan wel vooraf wat voor een pan u exact nodig heeft. Kookt u vaak voor een groot gezelschap? Of juist intiem met z’n tweeën? En gaat u de pannen intensief gebruiken? Door deze vragen voor uzelf te beantwoorden vindt u een of meerdere Habonne pannen die voldoen aan al uw kookwensen.

Gaat u een Habonne pan kopen?

Een Habonne kookpan, braadpan of koekenpan zal uw enthousiasme in koken en bakken flink verhogen. De Habonne pannen die u in onze webshop vindt zijn allen fraai vormgegeven en duurzaam in gebruik. Ideaal dus voor in iedere keuken! Niet voor niets heeft OnlinePannen.nl een ruim en recent assortiment van Habonne pannen. Maakt u een mooie keuze?

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.