SKOTTSBERG

Een Skottsberg pan is persoonlijk, een pan waarvoor een pan bedoeld is: het bereiden van je favoriete gerechten. De aanschaf van een Skottsberg betekent dat je kiest voor een duurzaam product. Deze pannen hebben geen synthetische antiaanbaklaag.

8 resultaten
  • Gekozen filters

HET DUURZAME EN GEZONDE ALTERNATIEF VOOR DE SYNTHETISCHE ANTIAANBAKLAAG!

Geïnspireerd door de pioniersgeest van ontdekkingsreizigers is onze SKOTTSBERG® Cast Iron robuust genoeg om mee op pad te gaan en op open vuur te gebruiken. Gietijzer is bestand tegen extreem hoge temperaturen en houdt de warmte zeer goed vast, waardoor de SKOTTSBERG® pannen ideaal zijn voor essentiële dagelijkse gerechten zoals het bakken of grillen van steaks of het sudderen van heerlijke stoofschotels.

Met Skottsberg heb je een pan voor het leven

Duurzaamheid betekent in onze ogen dat een product lang mee moet gaan. En dat doet een Skottsberg! Als je goed voor je pan zorgt, wordt hij ouder dan jij. Nog beter: een Skottsberg is als een Amerikaanse oldtimer. Hoe meer je hem gebruikt, hoe beter hij wordt.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.