Spring

Het Zwitserse merk Spring staat wereldwijd bekend om hun geavanceerde 5-ply bodemtechniek. Hun hoogwaardige technologie en innovaties maken Spring pannen tot een trendsetter op het gebied van koken en het vervaardigen van hoogwaardige kookpannen, koekenpannen en wokpannen. Kies voor topkwaliteit en vakmanschap met Spring pannen. Bestel ze nu en ontdek de toekomst van koken!

27 resultaten
  • Gekozen filters

Spring pannen voor koken en bakken op hoog niveau

Het Zwitserse pannenmerk Spring heeft één passie: Ontwikkelen van de hoogste kwaliteit kookproducten! Dit is waar Arthur en Hermann Spring gepassioneerd over waren toen ze in 1946 het bedrijf in Zwitserland oprichtten. Met de vraag naar deze hoge kwaliteit kookproducten voor professionele en hobbykoks en de moed om nieuwe wegen in te slaan met het gevoel voor de steeds veranderende behoeften van hun klanten, leggen zij de basis voor het succes van het merk Spring.

Innovatieve ideeën van Spring voor koken en tafelcultuur

Innovatieve ideeën voor koken en tafelcultuur lopen als een rode draad door de geschiedenis van Spring heen. In 1977 lanceerde Spring de eerste Gastronorm chafing-dish voor professioneel koken en presenteren. Het bedrijf gebruikt sinds 1994 meerlaags 3 en 5-ply-bodemmateriaal dat zeer geschikt is voor inductie- kookpannen. koekenpannen en wokpannen. En met de uitgebreide VULCANO GLI koekenpanserie die uitgevoerd is met en zonder antiaanbaklaag geeft Spring een voorbeeld op het gebied van duurzaamheid. De Zwitserse filosofie leeft voort - in de hoge kwaliteitsstandaard en in de tijdloos klassieke look van het veelzijdige koekenpanassortiment.

Spring pannen

Spring pannen zijn onmisbaar in elke keuken. Bij de keuze van een pan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Denk hierbij aan waar je de pan voor wil gebruiken en voor welke warmtebron de pan geschikt is. Bij onlinepannen.nl vind je een grote collectie Spring pannen die geschikt zijn voor alle warmtebronnen, maar ook pannen speciaal voor gas, ceramisch, halogeen en inductiekookplaten. Daarnaast kan een ovenbestendige pan ook handig zijn in de keuken. Je kunt ook kiezen voor een pannenset van Spring waar alle nodige pannen in zitten. Een koekenpan, grillpan, braadpan en een wokpan kun je dan altijd nog los aanschaffen. Wat ga je ook gaat koken of bakken in een Spring pan, bij onlinepannen ga je zeker slagen!

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.