SKOTTSBERG Stainles Steel

Deze Skottsberg Stainless Steel pannen zijn voorzien van een 3-ply bodem die warmtegeleiding tot aan de bovenste rand garandeert. Deze pannen combineren een stoer - robuust design met duurzaamheid, en zijn gemaakt om intensief te worden gebruikt. Kies voor kwaliteit en stijl met de Skottsberg Stainless Steel pannen. Bestel ze nu en ontdek de perfecte balans tussen kracht en elegantie in je keuken!

1 resultaat
  • Gekozen filters

De perfecte duurzame pan voor de fijnproever

Niet dat een pan mooi hoeft te zijn, maar deze beauty’s uit de serie Stainless Steel Cookware van Skottsberg zijn alleen al lekker om naar te kijken. Kun je nagaan wat een feest het wordt als je de inhoud ervan op je bord krijgt. Deze pannen horen thuis in de keuken van elke kok met ambitie. Want dankzij de perfecte warmtegeleiding en hitteverdeling, staan ze garant voor een perfect stukje vlees.

Deze roestvrijstalen wok kun je ook als decoratiestuk neerzetten, zo mooi is hij. Hij glimt je tegemoet. Maar beter is natuurlijk om er lekker mee te gaan roerbakken, althans, dat is onze bescheiden mening. Dit zou best wel eens je nieuwe lievelingspan kunnen gaan worden. Voor heel lang, want deze robuuste wok is niet kapot te krijgen.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.