BergHOFF

BergHOFF Pannen - Berghoff is gepassioneerd door kookgerei in al zijn vormen, maten en uitvoeringen. Het Belgische merk Bergoff heeft meer dan 20 jaar ervaring, combineer dit met onze eigen expertise en jarenlange betrokkenheid bij het verkopen van kwaliteit pannen, koekenpannen, wokken, keukenmessen en je krijgt een merk dat je de juiste ingrediënten biedt voor jouw kookavonturen.

Het Belgische merk BergHOFF is onstaan in 1994 en werd opgericht onder de naam Euro-Household. Het was oorspronkelijk een bedrijf dat gericht was de handel met een privatelabel. Al vrij snel besefte oprichter Raf Vanthoor dat er vraag is was naar een nieuw merk en creëerde daarom het merk BergHOFF.

Vrij snel na de lancering in België werd het netwerk uitgebreidbehoorden naar alle Oost-Europese landen, Frankrijk, Spanje en de V.S. In 2000 werd de bedrijfsnaam veranderd in overeenstemming met het merk: BergHOFF Worldwide NV. Sinds 2004 worden alleen nog eigen geproduceerde producten aangeboden. Het internationale netwerk levert voortdurend nieuwe contacten op voor een verdere marktuitbouw.

BergHOFF is een dynamisch bedrijf met een gigantische drive en inzet van het hele team. Ze zijn niet zomaar een leverancier van keuken- en kookgerei. Ze brengen hun klanten de beste ontwerpen tegen de best mogelijke prijs. BergHOFF biedt de volledige kookervaring met een compleet assortiment van kwaliteitsproducten, van de eerste schets tot het afgewerkte product.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.