BerhHOFF GEM Pannen

Berghoff gem pannen kopen? | OnlinePannen.nl
Berghoff gem pannen kopen? | OnlinePannen.nl

Pieter zijn uitgebreide kennis van en interesse in interieurdesign, architectuur en designobjecten, vormen de basis voor het ontwerpen van BergHOFF keuken- en tafeluitrusting. Zijn persoonlijke stijl wordt bepaald door een moderne interpretatie van traditionele objecten waaraan hij een speelse draai geeft. Zijn ontwerpen kunnen omschreven worden als 'zuiver duidelijk functioneel' waarbij natuurelementen ten grondslag liggen

Wil je je keuken naar een hoger niveau tillen met een pure mix van innovatief design en pannen met handige functies? De ontwerpers van BergHOFF hebben met GEM het perfecte antwoord gecreëerd. Dit is een collectie pannen, koekenpannen en braadpannen die focust op prestatie, duurzaamheid en veelzijdigheid.

BergHOFF GEM Pannen (online) kopen? | OnlinePannen.nl
BergHOFF GEM Pannen (online) kopen? | OnlinePannen.nl

Een industriële uitstraling
Gem pannen zijn geïnspireerd op de slanke, gestroomlijnde vormen die je terugvindt in het ontwerp van luxewagens. Deze pannencollectie geeft een industriële uitstraling aan je keuken. De strakke lijnen en stoere kleurencombinaties creëren een eigen panen stijl die meteen in het oog springt. Met een van de meest populaire BergHOFF-collecties als inspiratiebron combineert dit gamma kook, bak en koekenpannen de duurzaamheid van een echte klassieker met aandacht voor innovatie in modern kookgerei.

Berghoff gem pannen
Berghoff gem pannen

Wat is BergHOFF GEM?
Gem is het essentiële ingrediënt waarop je kan rekenen om je dagelijkse kookavonturen te kruiden met hoogwaardig kook en bak materiaal en oog voor detail. De pannen en accessoirecollectie staat voor functionele eenvoud die bij eender welke kookstijl of aanpak past. Waar je ook zin in hebt, Gem pannen staan altijd klaar om voor een top kookervaring te zorgen.

Berghoff GEM Pannen kopen? | OnlinePannen.nl
Berghoff GEM Pannen kopen? | OnlinePannen.nl

Koken met Gem!
Koken met BergHOFF GEM pannen... is ontspannen koken. Een kok die voor GEM-kookgerei kiest, houdt van producten waarbij functionaliteit en comfort centraal staan. Handige kenmerken zoals het lichte materiaal, de meerlaagse antikleeflaag, de energiezuinige bodem en de afneembare handgrepen maken van deze pannenlijn een plezier om mee te koken en te bakken.

BergHOFF GEM kookgerei
De GEM-producten slagen erin om met kleine details een groot verschil te maken. De minimalistische, strakke lijnen die doorheen de pannencollectie worden gebruikt, zorgen voor een stijlvol, maar krachtig statement dat extra pit geeft aan een heleboel klassiekers. Deze dynamiek wordt verder onderlijnt door de roestvrijstalen accenten die de braadpan collectie een extra duurzame en kwalitatief hoogstaande afwerking geven.

berhoff logo
Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.