ELO pannen

ELO Pannen
ELO Pannen

ELO pannen, echte Duitse kwaliteit!

ELO pannen staan synoniem voor koken op een hoogniveau. De vormgeving, het materiaal, ja zelfs de bodem is van het allerhoogste niveau. Zo wordt professioneel koken voor iedereen 'een eitje'. Een leven lang kunt u genieten van deze fantastische pannen. Interesse? Bekijk hier nu al ons aanbod van ELO pannen. U kunt bij ons kiezen uit de Midnight Blue, Silicano, Pure Solution, Pure Rubin pannenseries. Ook voor de meest luxe ELO pannenserie de Black Pearl kunt u bij OnlinePannen.nl terecht.

ELO pannen zijn zeer functioneel. Wist u bijvoorbeeld dat u alle ELO pannen op alle warmtebronnen kunt gebruiken en dat u ze zonder problemen in de oven, vriezer of afwasmachine kunt plaatsen? Gemak dient de mens dus! ELO pannen worden gemaakt van roestvaststaal 18-10. Een verbinding van staal met 18% chroom en 10% nikkel. De pannen zijn ook nog eens zeer eenvoudig te reinigen en zijn uiterst duurzaam. Tenslotte: een dikke sandwich bodem zorgt voor een optimale verdeling van de warmte. Kent u een pan met zoveel voordelen?

Gaat u ook een ELO pan kopen?

Een uitstekende en populaire keuze! Veel families koken al decennialang met ELO pannen. Met een ELO pannenset koopt u een pannenset waarmee u uw kookkunsten een flinke impuls gaat geven. Uw familie en vrienden zullen dit zeker waarderen! OnlinePannen.nl heeft een ruim assortiment van ELO pannen.

ELO pannen: een Duitse pan vol voordelen!

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.