Spring Culinox koper gebruiksaanwijzing

spring culinox set sfeer

1. Het geheim van Spring Culinox koperen-kookgerei.
Met deze Spring kookpannen, heeft u gekozen voor een product van eerste klas kwaliteit. Wij als OnlinePannen feliciteren u daarom met dit topklasse kookproduct! Als u deze aangeboden informatie zorgvuldig gelezen heeft en u de tips goed opvolgt, zult u van de Spring Culinox pannen vele jaren kookplezier beleven. De Spring Culinox GLI pannen zijn gemaakt van een zeer hoge kwaliteit multi-layer materiaal gecombineerd met echt koper, dit meerlaags materiaal geleidt de warmte van de bodem direct tot aan de bovenkant van de kookpan. Niet alleen de aluminiumbodem geleid de warmte, maar de gehele pan van alle kanten doet mee. Het koken zal dus gelijkmatig, energie zuinig en snel gaan. Spring Culinox pannen zijn gemaakt met een hoge mate van veelzijdigheid en Spring heeft zeker functionaliteit ook hoog in het vaandel staan. Dankzij het prachtige ontwerp en het uitgebalanceerde gewicht is deze ook uitstekend te gebruiken als serveerschaal op de tafel. De ronde en handige vormen van de Culinox pannen zorgen dat u de pan snel en moeiteloos kunt reinigen.

spring culinox koper five ply bodem

2. Vóór het eerste gebruik
Spring Culinox GLI koperen kookpannen worden geleverd met een Start-up bescherm laag, die vóór het eerste gebruik moet worden verwijderd! Graag de pan eerst intensief schoonmaken met warm water en een mild wasmiddel!


spring culinox koper koekenpan sfeer
  • Metalen grepen, handvatten kunnen warm worden.
  • Wanneer u op gas kookt de gas vlam binnen de pan houden,
  • dit voorkomt oververhitting en is energiebesparend
  • Lege pan nooit op de kookplaat terug zetten, dit voorkomt oververhitting en beschadiging van de pan
  • Pas op met zout en zwaar gezouten gerechten, zout (Chloride) kan kleine beschadigingen in het rvs maken.

Spring Culnox pannen gemaakt van five-ply meerlagen materiaal zijn grotendeels bestand tegen corrosie, toch moet in sommige gevallen voorzichtig worden omgegaan met bijvoorbeeld zout en bijvoorbeeld bouillon, deze bevatten chlorides en zijn schadelijk voor de mooie goed geleidende koperen buitenkant van de pan.

spring culinox braadpan 28 cm koper

3. algemene opmerkingen
De Spring Culinox GLI kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen; Gas, Keramische en halogeen kookplaten, Gietijzeren kachels en Inductie kookplaten. Aangeraden wordt de diameter van de pan en de warmtebron op elkaar af te stemmen, dit bespaart energie.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.