WMF Fusiontec Functional kopen?

WMF Fusiontec Functional kopen?
WMF Fusiontec Functional kopen?

WMF FUSIONTEC – De innovatie van WMF

Ben je op zoek naar producten die een leven lang meegaan? Producten die er na vaak gebruik nog steeds als nieuwe uitzien? Cookware producten van WMF gemaakt van het innovatieve materiaal FUSIONTEC bevatten de ideale eigenschappen voor het koken en bakken van alle soorten gerechten: van stoofvlees, braden van lam tot eenvoudige groentesoepen. Deze serie richt zich niet alleen op liefhebbers van functionaliteit en kwaliteit, maar ook op liefhebbers die houden van design en esthetische cookware producten. De serie is beschikbaar in zwart en kan op elk type warmtebron gebruikt worden.

Het unieke aan de WMF FUSIONTEC Functional is de zeer handige en innovatieve deksel: de siliconen rand onder de glazen deksel en de 2 verschillende openingen maken deze serie uniek en zeer prettig in gebruik.

Het deksel kan dus op 2 verschillende manieren op de FUSIONTEC Functional pannen worden gezet. Kokend water kan door de kleine gaatjes worden vrij gelaten, terwijl de pasta of rijst in de pan blijft en de volledig openstaande stand is ideaal wanneer je het water wilt afgieten als je bijvoorbeeld aardappelen aan het koken bent. De siliconen rand is gemaakt van hittebestendige siliconen en zit altijd stevig op de pan.

FUSIONTEC productietechnologie

FUSIONTEC is een materiaal gemaakt door een fusie van speciaal staal en natuurlijke mineralen. Het materiaal wordt op een specifieke, complexe wijze geproduceerd. Dit omvat een stalen kern waar meerdere mineralen lagen toegebracht worden, één voor één, waarbij verschillende temperaturen worden gebruikt om de mineralen en het staal te fuseren.

Het proces in het kort: De ruwe materialen worden gesmolten op een temperatuur van ongeveer 1300°C. Het staal wordt vervolgens gegoten in de juiste vorm. De basis en de verschillende lagen worden toegebracht en samengesmolten tot een onafscheidelijk geheel op ongeveer 860°C. De schenkrand wordt geslepen met een speciale procedure en de handgrepen worden gemonteerd.

Elke pan in deze range wordt in Duitsland geproduceerd in meerdere productie-stappen en gedurende het proces gecontroleerd om zo de hoogste kwaliteit te garanderen. FUSIONTEC is het meest robuuste cookware product van WMF en heeft een garantie van 30 jaar.

FUSIONTEC eigenschappen

Door de samensmelting van staal en mineralen en de onafscheidelijke combinatie hiervan, is het materiaal extreem hard en glad. Daarnaast is het zeer krasbestendig en bestand tegen zuren en zien de pannen er dus langer als nieuw uit!

Ook hebben de pannen uit de serie FUSIONTEC uitstekende kook- en bakeigenschappen. Ongeacht of je een smakelijke stoofpot maakt of een heerlijk stuk vlees bakt, WMF FUSIONTEC is gemaakt van hoogwaardig materiaal met een uitstekende warmtegeleiding en zorgt ervoor dat zelfs de meest lastige gerechten een succes worden. Dankzij de glazen deksel kan het koken gemakkelijk in de gaten worden gehouden zonder de deksel te hoeven optillen.

De kookpannen hebben een holle handgreep die niet heet word tijdens het koken. Let op: als je op gas kookt kan dat dus wel gebeuren als de hitte van vlam langs de pan omhoog gaat. Zet de vlam daardoor niet te hoog. De koekenpannen hebben een siliconen handgreep die niet heet wordt tijdens het koken. Gebruik de koekenpannen niet in de oven, daarvoor zijn ze niet geschikt. De kookpannen kunnen wel in de oven worden gebruikt.

WMF Fusiontec Functional kopen?
WMF Fusiontec Functional kopen?

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.