Habonne Forte Ecovite

Deze komplete Habonne Forte Ecovite koekenpannen-serie is uitgerust met een geavanceerde keramische antiaanbaklaag. De pannen hebben biedt diverse maten om aan al je kookbehoeften te voldoen, met handige siliconen handgrepen voor extra grip en comfort. Dankzij de 6 mm dikke bodem ben je verzekerd van optimale warmteverdeling voor perfecte kookresultaten. Kies voor veelzijdigheid en kwaliteit met de Habonne Forte Ecovite koekenpannen-serie.

2 resultaten
  • Gekozen filters

Habonne pannen, dat is koken én genieten!

Kent u het credo van Habonne? 'Koken en genieten' Als u de Habonne pannen gebruikt weet u gelijk waarom. Met Habonne pannen wordt lekker koken nog leuker. De pannen van Habonne zijn speciaal ontworpen met het oog op kookplezier en kookprestaties. Gaat u een Habonne kookpan of koekenpan kopen bepaal dan wel vooraf wat voor een pan u exact nodig heeft. Kookt u vaak voor een groot gezelschap? Of juist intiem met z’n tweeën? En gaat u de pannen intensief gebruiken? Door deze vragen voor uzelf te beantwoorden vindt u een of meerdere Habonne pannen die voldoen aan al uw kookwensen.

Gaat u een Habonne pan kopen?

Een Habonne kookpan, braadpan of koekenpan zal uw enthousiasme in koken en bakken flink verhogen. De Habonne pannen die u in onze webshop vindt zijn allen fraai vormgegeven en duurzaam in gebruik. Ideaal dus voor in iedere keuken! Niet voor niets heeft OnlinePannen.nl een ruim en recent assortiment van Habonne pannen. Maakt u een mooie keuze?

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.