3Claveles Professionele scharen en messenfabriek

3Claveles Schaar (online) kopen? | OnlinePannen.nl
3Claveles Schaar (online) kopen? | OnlinePannen.nl

Wij bij 3Claveles geloven we dat saaie scharen en messen verleden tijd moeten zijn. Iedereen verdient een goede en scherpe schaar. Daarom is het ons doel om scharen en messen van professionele kwaliteit voor iedereen beschikbaar te maken. Wij maken sinds 1930 scharen en messen in Spanje met een constante toewijding aan kwaliteit, inovatie en design.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

De scharen uit de 3Claveles Professionele selectie zijn gesmeed en precisie geslepen in Spanje. Deze scharen en messen staan uitstekend bekend vanwege de uitgekiende vormgeving, het mooie design en behouden langdurig hun scherpte.

Dit verschil merkt u gelijk, een schaar van 3Claveles en welke schaar van een ander gerenomeerd scharenmerk. 3Claveles ontwikkeld en produceerd zelf en gebruikt alleen staal van de hoogste kwaliteit. Het verschil is er al wanneer u een professionele keukenschaar in uw hand neemt, afwerking en de ergonomie zijn van de hoogste kwaliteit. De echte kwalteit merkt u echter pas na enige tijd, de schaar behoudt zijn scherpte, en wanneer de schaar toch eenmaal bot is geworden kan deze door een vakman makkelijk weer geslepen worden. U bent dus verzekerd van jaren plezier en gebruiksgemak. Een 3Claveles schaar heeft u voor het leven.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.