Greenpan

De lancering van de Greenspan gezonde keramische antiaanbaklaag heeft de manier waarop mensen koken veranderd. Het merk heeft de antiaanbaklaag opnieuw gedefinieerd en de industrie van het kookgerei veranderd. Het kan anders en beter! Daarom liet Greenpan de wereld zien dat het mogelijk is om PFAS-vrij te koken en te bakken!. Geenpan is van huis uit een pannenmerk dat staat voor innovatie! Ze blijven kookartikelen, koekenpannen en pannen ontwikkelen om het koken en baken beter, makkelijker en toegankelijker te maken voor iedereen.

12 resultaten
  • Gekozen filters

Greenpan Kermaische anti-aanbaklaag

Sinds 2007 hebben miljoenen mensen over de hele wereld afscheid genomen van de giftige anti-aanbaklagen die tot dat moment de standaard waren in anti-aanbakpannen. En vanaf 2015 zijn deze lagen ook daadwerkelijk verboden. Ze bevatten namelijk giftige stoffen als PFOA, PFTE, lood en cadmium. Het antwoord op deze anti-aanbaklaag kwam van Greenpan met hun revolutionaire keramische antikleef pannen.

Prettige bijkomstigheid: Bij de productie van de keramische anti-aanbaklaag wordt 60% minder CO2 uitstoot uitgestoten dan bij de productie van traditionele antikleeflagen. Greenpan heeft ook deze beslissing heel bewust gemaakt.

Ondanks dit innovatieve proces is de Greenpan hittebestendig tot wel 450 graden Celsius. In principe wordt afgeraden om een pan oververhit te laten raken. Iets dat na 3 minuten op het fornuis al kan gebeuren. Bij de Greenpan komen in dat geval geen giftige dampen vrij zoals dat wel het geval was bij de ouderwetse anti-aanbakpannen.

Alle pannen van Greenpan zijn naast hun duurzame en praktische voordelen, ook erg mooi om te zien en uitermate geschikt voor inductie. Hun ontwerpen zijn minimalistisch, zonder poespas. Ze hebben een moderne, krachtige uitstraling ondanks dat ze erg licht zijn en bijzonder prettig in de hand liggen. Greenpan inductie pannen hebben een bodem die enorm goed haar warmte geleid. De handvaten zijn met zorg ontworpen zodat de meeste mensen ze zonder problemen goed aan kunnen vatten. En als er een deksel bij de pan zit, is ook die prettig licht en eventueel van gehard glas.

Greenpan wok

De keramische antikleeflaag van Greenpan wokpan is gemaakt op basis van zand, zonder de schadelijke stoffen als lood en cadmium. Eerst neemt men zand als basisgrondstof. Via een ingenieus proces wordt de afgeleide van zand veranderd tot een verstuifbare oplossing. Dit allemaal zonder toevoeging van giftige stoffen. Deze oplossing wordt dan - wederom geheel zonder giftige toevoegingen als lijm - op de Greenpan wok panwand gespoten. Als laatste gaat de pan in de oven om uit te harden. En voilà, een nieuwe Greenpan wok is gemaakt.

Greenpan koekenpan

Met een Greenpan koekenpan heb je niet alleen een duurzaam en veilig product in handen, een Greenpan koekenpan is ook erg praktisch in gebruik. Het levert namelijk gewoon alle voordelen die je voorheen al gewend was van een anti-aanbakpan. De keramische anti-aanbaklaag geleidt de warmte namelijk snel en gelijkmatig. Voordeel hiervan is dat je op lagere temperaturen kunt koken en toch niet langer in de keuken staat dan anders. Tijd én energie besparen, dus! En het maakt niet uit wat voor warmtebron je hebt. Greenpan koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Greenpan Hapjespan

In keramische hapjespan van Greenpan heb je geen extra boter of olie nodig. Een klein beetje, ook voor de smaak, is al ruim voldoende. Eten blijft niet kleven aan je hapjespan wat betekent dat de pan binnen mum van tijd weer schoon is, zonder te boenen. Wel is het aan te raden om de pannen op de hand af te wassen om ze zo lang mogelijk mooi te houden.Greenpan inductie

Greenpan in elk formaat

Qua formaten en soorten kun je met Greenpan alle kanten op. Uiteraard is er een keur aan koekenpannen te krijgen in maten variërend van 13 cm tot wel 30 cm in doorsnee. Maar Greenpan levert ook hapjespannen, woks en verschillende soorten specialistische pannen als grillpannen, vispannen en zelfs pannenkoekenpannen speciaal met een lage opstaande rand.

Ook is er voor elk budget wel een goeie Greenpan te krijgen. Dit hoeft dus geen belemmering te zijn om zo’n prachtige pan aan te schaffen. Het moge duidelijk zijn dat Greenpan pannen hét merk is als het gaat om vooruitstrevende ontwikkeling op het gebied van veilig en milieubewust koken.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.