DUCQ Gietijzeren pannen

Bak en braad jij ook het liefst met wat zwaardere braadpannen en grillpannen van gietijzer? Dat snappen wij als geen ander. De goed afgewerkte DUCQ gietijzeren pannen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook om mee te bakken en te braden. De gietijzeren geëmailleerde pannen van gegoten ijzer nemen hitte gelijkmatig op en geven die weer langzaam af waardoor de braadpan lang(er) warm blijft, ook op laag vuur.

De emaillen coating aan de binnenzijde van de pan maakt het braden en stoven van gerechten tot een waar feest. Dankzij het speciale 'waterdeksel' zorgen hydratatiedruppels ervoor dat je gerecht niet uitdroogt en aan smaak verliest. De gietijzeren pannen van DUCQ hebben een extra gladde, afgeronde bodem waardoor ze - zonder te krassen - op elke warmtebron te gebruiken zijn, ook op inductie.

Tot slot voorkomt de donkere, harde emaillen laag aan de binnenkant dat de braadpan verkleurt. DUCQ combineerd design moeiteloos met kwaliteit. Zo zorgt de extra gladde onderkant van de pan ervoor dat deze niet krast of verschuift op de kookplaat. Kwaliteit en design gaan bij DUCQ hand in hand met een lange levensduur en veel gebruiksgemak.

Zijn deze mooie DUCQ gietijzeren braadpannen toch niet jouw braadpannen? Bekijk dan hier onze complete collectie met koekenpannen en braadpannen.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.