Habonne Royal Pannen kopen

Habonne Royal Pannen
Habonne Royal Pannen

Habonne ‘Royal’ pannenset

De nieuwste lijn van het Nederlandse pannenmerk Habonne is de pannenserie Royal. Anders dan veel andere lijnen van dit merk is de glanzende uitvoering en het luxueuze glazen deksel. De pannenserie Royal straalt dan ook elegantie en luxe uit. Het set dat zich laat kenmerken door de hoge afwerking, is een set dat past bij de reputatie van Habonne. Mooie 3-ply pannen, geschikt voor iedere warmtebron, maar uitermate geschikt voor het koken op inductie. De praktische maatverdeling aan de binnenzijde van de Royale ontbreekt uiteraard ook niet. Verder zijn de Habonne pannen eenvoudig stapelbaar. De uitgebreide serie biedt veel mogelijkheden voor zowel professioneel koken als voor de hobby-kok. De Royale pannenserie bestaat uit 4 kookpannen, een soeppan, steelpan en een braadpan.

Habonne Royal pannenserie:

Habonne Royal pannen kopen
Habonne Royal pannen kopen

Habonne Royal tri-ply pannenset
Zeer geschikt voor inductie! De gehele Royal pannenserie wordt opgemaakt uit Triply materiaal. Dit zijn twee RVS lagen met daartussen een aluminium laag. Daarmee maken de Royal pannen goed contact met de inductieplaat en wordt de warmte nog sneller naar de zijkant van de pan geleidt. De pan is namelijk uit één vorm gemaakt en heeft geen aangeslagen bodem die het verwarmen van de zijkant vertraagt. Habonnen maakt de pannen zo dat het aluminium volledig is ingekapseld en daarmee zijn alle Royal pannen geschikt voor de vaatwasser.

Habonne Royal pannensets:

Habonne Royal Pannen kopen
Habonne Royal Pannen kopen

Habonne Royal pannen energiezuinig
Doordat de gehele Royal pan uit drie lagen bestaat is deze vrij robust, wat extra fijn kan zijn wanneer de pan stevig op het fornuis moet staan omdat je hierin wilt mixen, roeren of pureren. Deze Habonne pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie en de oven. De pannen zijn voorzien van een mooi en luxe glazen deksel zodat het kookproces goed gevolgd kan worden. De sterke glazendeksels sluiten perfect af waardoor er zonder energie te verspillen gekookt kan worden. Met de aanschaf van de Habonne Royal ben je dus verzekerd van jarenlang kookplezier.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.