DUCQ Copper

De DUCQ Copper pannen zijn niet alleen erg mooi! Door de koperen basis hebben ze een uitmuntende warmte verdeling door de gehele pan. Ook zijn ze bijzonder geschikt voor het koken op inductiekookplaten. Met de koperen pannenserie van DUCQ wordt koken leuker en je keuken mooier. Ze zijn voorzien van een drielaags bodem; aan de buiten kant een hoge kwaliteit roodkoper, een tussenlaag van aluminium en een RVS binnenkant met maatverdeling. Uitstekende kookeigenschappen die gewaardeerd worden door iedereen met een passie voor koken.

9 resultaten
  • Gekozen filters

Mer DUCQ pannen verrijk je de keuken!

Een pay-off die alles zegt over wat het pannenmerk wil haar producten: jouw keuken verrijken, letterlijk en figuurlijk. De naam DUCQ verwijst naar Josep DUCQ die op één van de vele VOC-schepen gevaren heeft die tussen 1600 en 1800 tal van kostbare en heerlijke specerijen zoals kaneel, peper en nootmuskaat naar Nederland hebben gebracht. Ingrediënten die toen absoluut een verrijking voor de Hollandse keuken waren. Dat gevoel van verrijking en echt iets toevoegen aan jouw keuken, dat wil DUCQ met de kookpannen ook!.

DUCQ Kennis & Ervaring

Het merk DUCQ heeft al kennis en de jarenlange ervaring in hun pannen gestopt, letterlijk. Van buitenkant tot binnenkant en van tussenlaag tot coating: alles kennis die bekent is over koken en over pannen, hebben zij in de wok, pannen, koekenpannen en braadpannen verwerkt. Hierbij combineren het design en de kwaliteit moeiteloos met gebruiksgemak en een lange levensduur. .

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.