DUCQ Koperen pannen

DUCQ Koperen pannen

Met de koperen pannenserie van DUCQ wordt koken leuker en je keuken mooier. De pannen zijn gemaakt van een perfecte kwaliteit roodkoper, voorzien van een RVS binnenkant en speciaal ontwikkeld voor inductie. Maar je mag ze natuurlijk ook op alle andere warmtebronnen gebruiken. Deze koperen pannenserie van Ducq bestaat uit de volgende maten; kookpannen 18 cm, 20 cm laag, 20 cm en 24 cm, steelpan 16 cm, koekenpan 26 cm en een braadpan van 28 cm

De DUCQ koperen pannen zijn niet alleen fraai in design maar zijn ook van uitstekende kwaliteit en afwerking. De pannen zijn opgebouwd uit 3 lagen (3-ply): koper aan de buitenzijde, roestvrijstaal (RVS) aan de binnenzijde en een aluminium tussenlaag. Dit resulteert in pannen van een voelbare kwaliteit (wanddikte 2,5 mm) en met een uitstekende warmteverdeling die gewaardeerd wordt door iedereen met passie voor koken.

DUCQ Koper pannengrepen - Omdat de greep slechts op twee kleine punten contact maakt met de pan, worden deze veel minder snel warm. De grepen zijn middels nagels aan de kookpan vastgezet en dus niet gelast zoals tegenwoordig vaak gebeurt, dit zorgt voor maximale stabiliteit en levensduur. Voor extra kookplezier staat op de matte rvs binnenzijde een duidelijke maataanduiding. Verder zijn alle pannen voorzien van een omgevouwen rand waardoor de aluminium kern volledig is afgedekt. Zo komt het voedsel nooit in aanraking met aluminium en hierdoor kan de rand ook niet beschadigen.

Zijn deze mooie DUCQ koperen pannen toch niets voor jou? Bekijk dan hier onze gehele en complete

pannen collectie!

DUCQ Koperen pannen

Accepteer cookies om deze video te bekijken

DUCQ Koperen pannen

DUCQ Koperen pannen (online) kopen? OnlinePannen.nl
DUCQ Koperen pannen (online) kopen? OnlinePannen.nl
Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.