Koekenpan kopen?

KoekenPan kopen? Onlinepannen, de koekenpan Expert!
KoekenPan kopen? Onlinepannen, de koekenpan Expert!

Koekenpan kopen?

De koekenpan is één van de meest gebruikte pannen in de keuken. Met de koekenpan kun je alles klaarmaken, van groente, vlees en van eieren tot vis. Koekenpannen zijn er in verschillende formaten en hebben zo hun eigen voordelen. Bij Onlinepannen variëren deze in diameters van 20 cm tot 30 cm. Je kunt bij ons terecht voor koekenpannen van Habonne, BK, ELO, Woll, WMF, SKOTTSBERG en Spring en andere bekende merken.

Welke koekenpan

Een eitje bakken of een biefstuk klaarmaken, voor ieder gerecht is er een ander soort pan beschikbaar. Voor het bakken van vis, eieren en aardappelen is een koekenpan met antiaanbaklaag ideaal. Deze antiaanbaklaag zorgt ervoor dat gerechten niet snel aanbakken en deze zorgt ook voor een eenvoudige reiniging. Een keramische laag zorgt ervoor dat je vlees, groenten en aardappelen extra knapperig worden. Keramische koekenpannen zijn tevens veel krasvaster dan de traditionele antiaanbaklagen, voordeel is dat de Keramische koekenpannen een langere levensduur hebben. Ben je een echte vleesliefhebber? Dan is een roestvrij stalen koekenpan ideaal. Roestvrij staal (RVS) zorgt er namelijk voor dat het vlees direct goed dichtschroeit, zo blijft al het goede in het vlees. Ook kun je ook kiezen voor een koekenpan met een granit/stone coating. De koekenpan met deze een granit coating zijn krasvast, duurzaam en geschikt om medium heat te bakken. Tenslotte zijn er ook koekenpannen met een Cut Resist anti-aanbak laag welke hittebestendig is tot maar liefst 250 graden Celsius. Deze laag zorgt er voor dat je gerecht niet aan zal branden en schoonmaken kinderspel wordt. Het bijzondere aan de Cut Resist koekenpan is dat er bovenop het anti-aanbak laagje een metalen raster geplaatst is. Hierdoor wordt de anti-aanbak kwaliteit nog beter en zal de pan veel langer mee gaan.

Warmtebronnen

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten kookplaten die andere soorten koekenpan vereist. De meest voorkomende kookplaten zijn de gaskookplaat, inductie kookplaat, keramische kookplaat, halogeen kookplaat en de elektrische kookplaat. Voor koken op gas of koken op de keramische, halogeen en de elektrische kookplaat zijn alle soorten pannen geschikt. Voor de inductie kookplaat is echter een koekenpan nodig die ook geschikt is voor inductie. Onlinepannen biedt een ruim assortiment aan inductie koekenpannen.

Koekenpan kopen?
Koekenpan kopen?

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.