DUCQ

DUCQ houdt van kwaliteit en duurzaamheid. Daarom ontwerpen ze pannen die geschikt zijn voor alle warmtebronnen. Mooie en goedafgewerkte pannenseries die daarnaast ook nog eens betaalbaar zijn.

15 resultaten
  • Gekozen filters

Mer DUCQ pannen verrijk je de keuken!

Een pay-off die alles zegt over wat het pannenmerk wil haar producten: jouw keuken verrijken, letterlijk en figuurlijk. De naam DUCQ verwijst naar Josep DUCQ die op één van de vele VOC-schepen gevaren heeft die tussen 1600 en 1800 tal van kostbare en heerlijke specerijen zoals kaneel, peper en nootmuskaat naar Nederland hebben gebracht. Ingrediënten die toen absoluut een verrijking voor de Hollandse keuken waren. Dat gevoel van verrijking en echt iets toevoegen aan jouw keuken, dat wil DUCQ met de kookpannen ook!.

DUCQ Kennis & Ervaring

Het merk DUCQ heeft al kennis en de jarenlange ervaring in hun pannen gestopt, letterlijk. Van buitenkant tot binnenkant en van tussenlaag tot coating: alles kennis die bekent is over koken en over pannen, hebben zij in de wok, pannen, koekenpannen en braadpannen verwerkt. Hierbij combineren het design en de kwaliteit moeiteloos met gebruiksgemak en een lange levensduur. .

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.