Spring Pannenset bestellen?

Spring Brigade Pannenset bestellen? | OnlinePannen.nl
Spring Brigade Pannenset bestellen? | OnlinePannen.nl

Spring Brigade Premium-pannenset kopen
De klassieke Brigade Premium-pannen zijn een combinatie tussen stoere uitstraling en het functonele Zwitsers design. Door de gebruikte materialen aluminium en RVS in de five-ply bodem zijn is deze Brigade pannenset uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Gaat u het Spring Brigade Pannenset bestellen?

Het opvallendste aan deze Spring kookpannen zijn de ergonomisch gevormde handgrepen die eigenlijk werden ontworpen voor de professionele kok. Door de mooi afgesloten roestvrijstalen schenkrand wordt de aluminium kern niet aangetast en dit voorkomt scherpe randen in de toekomst. De roestvrijstalen pannenset in een gemateerde uitvoering is bestand tegen dagelijks gebruik. Deze Spring pannenset uit de Brigade pannenserie kunnen gebruikt worden op alle warmtebronnen door de unieke 5-laags constructie.

Dit Spring Brigade Premium pannenset is vervaardigd uit een unieke 5-laags constructie welke zorgt voor een optimale warmtegeleiding. De buitenste laag is van 18/0 roestvrijstaal. Deze staalsoort maakt de pannen geschikt voor inductie. De binnenste laag is van 18/10 roestvrijstaal. De 18 staat voor 18% chroom en de 10 staat voor 10% nikkel. Wat betreft samenstelling is dit de beste keuze wegens de duurzaamheid van chroom en de helderheid van nikkel. Tussen de binnenste en de buitenste laag zit een 3-laags aluminium binnenkern. Door deze opbouw wordt de warmte gelijkmatig van de bodem tot de rand van de pan en zodoende vanaf alle kanten naar de inhoud verspreid. Hierdoor worden je spijzen gelijkmatiger op temperatuur gebracht. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld sauzen. Dit maakt dat de Spring Brigade pannenset efficiënter en energiezuiniger zullen zijn.

Gebruik van de Brigade Premium-pannenset
De deksel sluit perfect aan op de pan. Hierdoor is het mogelijk om te koken met een minimale hoeveelheid water zodat de vitamines en de frisse kleur van groenten behouden blijven. Voor de veiligheid is de handgreep gemaakt van roestvrijstaal. Bij juist gebruik blijven de grepen van deze pan koel genoeg om vast te pakken zonder dat je je brandt. Hiervoor is het wel noodzakelijk de pan te gebruiken op een passende gaspit of kookzone.

Een ander bijkomend voordeel is dat de Spring-pannen uit deze serie geschikt zijn voor in de oven. Je kunt zo je gerechten probleemloos en smaakvol op temperatuur houden. Ook is het wisselen van warmtebron geen enkel probleem. De Spring Brigade pannen kunnen zonder problemen gereinigd worden in de vaatwasser. Zo geniet je langer van deze toppannen. Overtuigt van de kwaliteit? Bestel dan hier de Spring Brigade pannenset! Wij leveren alle Spring pannen en pannensets uit eigen voorraad, vandaag besteld morgen bij jou in huis.

Spring Cristal Pannenset bestellen? | OnlinePannen.nl de Expert
Spring Cristal Pannenset bestellen? | OnlinePannen.nl de Expert

Spring Cristal-pannenset
De Spring Cristal-pannen geven je een basis voor het dagelijks koken. Met tijdloze vormen blijft de Cristal-serie een meesterwerk, zelfs na tientallen jaren van gebruik. Ga jij vandaag deze mooie Spring Cristal GLI pannenset bestellen?

De pannen uit de Cristal pannenserie van Spring zijn van roestvrijstaal met een aluminium kern en roestvrijstalen grepen. Tevens beschermt het roestvrijstaal de pannen tegen roestvorming en geeft het de Spring pannen een mooie glans. Aan deze Spring-Cristal serie is de maatverdeling aan de binnenkant van de kookpannen erg handig. Zo houd je bijvoorbeeld bij het inkoken van sauzen ook de reductie in de gaten. De Spring-pannen uit de Cristal-serie kunnen gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief de oven.Unieke 5-laags constructie.

Deze Spring Cristal-pannenset is vervaardigd uit een unieke 5-laags constructie die zorgt voor een optimale warmtegeleiding. De buitenste laag is van 18/0 roestvrijstaal. Deze staalsoort maakt de pannen geschikt voor inductie. De binnenste laag is van 18/10 roestvrijstaal. De 18 staat voor 18% chroom en de 10 staat voor 10% nikkel. Wat betreft samenstelling is dit de beste keuze wegens de duurzaamheid van chroom en de helderheid van nikkel. Tussen de binnenste en de buitenste laag zit een 3-laags aluminium kern. Door deze opbouw wordt de warmte gelijkmatig van de bodem tot de rand van de pan en zodoende vanaf alle kanten naar de inhoud verspreid. Hierdoor worden je spijzen gelijkmatiger op temperatuur gebracht. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld sauzen. Dit maakt de pannen efficiënter en energiezuiniger.Gebruik van de Cristal-pannen

De deksel van de Spring Cristal pannen sluiten perfect aan op de pan. Hierdoor is het mogelijk om te koken met een minimale hoeveelheid water zodat de vitamines en de frisse kleur van groenten behouden blijven. Voor de veiligheid is de handgreep gemaakt van roestvrijstaal. Bij juist gebruik blijven de grepen van de pan koel genoeg om vast te pakken zonder dat je je brandt. Hiervoor is het wel noodzakelijk de pan te gebruiken op een passende gaspit of kookzone.

Een ander bijkomend voordeel is dat de Spring-pannen uit deze serie geschikt zijn voor in de oven. Je kunt zo je gerechten probleemloos en smaakvol op temperatuur houden. Ook is het wisselen van warmtebron geen enkel probleem. De pannen zijn geschikt voor reiniging in de vaatwasser. Zo geniet je langer van deze toppannen.

Spring Finesse pannenset (online) bestellen? | OnlinePannen.nl
Spring Finesse pannenset (online) bestellen? | OnlinePannen.nl

Spring Finesse-pannen
Het Zwitserse merk Spring maakt al ruim 30 jaar de mooiste pannen welke veelal gekenmerkt worden door hun 5-laags sandwichbodem constructie. De buitenste laag van de Spring Finesse GLI pannen is gemaakt van inductie geschikt roestvrij staal. De binnenlaag is eveneens gemaakt van roestvrij staal en daartussen zit een 3-laags aluminium kern voor de optimale geleiding.

Dit alles zorgt ervoor dat de Spring Finesse GLI pannen een prima warmtegeleiding hebben tot aan de bovenste rand van de pan. De ze Spring pannen zijn geschikt voor elke warmtebron en hebben het predicaat Premium voor inductie-kookplaten. De Finesse pannenserie mogen ook gebruikt worden in de oven tot 160 graden, u kunt zo uw gerechten probleemloos, langzaam en smaakvol laten garen. De Finesse GLI serie is ontwikkeld voor en door connaisseurs en experts op kookgebied het is de perfecte combinatie tussen functionaliteit en design.

Ook heeft de Spring Finesse serie en maatverdeling aan de binnenkant van de kookpannen erg handig. Zo kun je bijvoorbeeld bij het inkoken van sauzen ook de reductie in de gaten houden. Een ander bijkomend voordeel is dat de Spring-pannen uit deze serie geschikt zijn voor in de oven, zonder deksel. Je kunt zo je gerechten probleemloos en smaakvol op temperatuur houden. Ook is het wisselen van warmtebron geen enkel probleem. De Spring pannen zijn geschikt voor reiniging in de vaatwasser.

De pannen uit de Finesse-serie van Spring zijn ook voorzien van een handig glazen deksel. Dit deksel is perfect voor het koken van groenten, pasta’s en rijst of het maken van heerlijke sauzen en soepen. Door de glazen deksel houd je het kookproces in de gaten zonder dat deze van de pan af gehaald hoeft te worden. De pannen uit de Spring Finesse-serie kunnen gebruikt worden op alle warmtebronnen en zijn ook ovengeschikt. Het wordt afgeraden om de deksels in de oven te doen. De pannen zijn los verkrijgbaar maar met een Spring Finesse-pannenset 4-delig, 5-delig, 6-delig en 7-delig is je set direct compleet!

Spring Fusion2+ Pannenset (online) bestellen? | OnlinePannen.nl
Spring Fusion2+ Pannenset (online) bestellen? | OnlinePannen.nl

Spring Fusion2+
De Fusion2+ serie van Spring is een lijn die zich onderscheid van de andere pannenseries van Spring. De handgrepen van de Fusion2+ serie zijn gemaakt van staal met een siliconen laag eroverheen. Dankzij deze koudgrepen kunnen de pannenlappen in de kast blijven liggen. De buitenste laag van de Spring Fusion2+ pannen is gemaakt van inductie geschikt roestvrij staal. De binnenlaag is eveneens gemaakt van roestvrij staal en daartussen zit een 3-laags aluminium kern voor de optimale geleiding. Met deze 5-ply bodem wordt de warmte direct van de bodem naar de wanden van de pan geleid, waardoor u zowel tijd als energie bespaard in het kookproces.

Spring Fusion2+ afgietsysteem
De Spring Fusion2+ pannen beschikken over een afgietsysteem waarmee u zonder moeite uw pasta of groenten af kunt gieten. Met de inhoudsmaten aan de binnenkant van de pan en het glazen deksel is het kookproces goed en makkelijk in de gaten te houden. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Deze mooie en handige pannen zijn los verkrijgbaar, maar ook als pannenset in 4-delig, 5-delig, 6-delig en 7-delig.

Ook heeft de Spring Fusion2+ serie een maatverdeling aan de binnenkant van de kookpannen en dit is erg handig in het gebruik. Zo kun je bijvoorbeeld bij het inkoken van sauzen ook de reductie in de gaten houden. Een ander bijkomend voordeel is dat de Spring-pannen uit deze serie geschikt zijn voor in de oven, zonder deksel. Je kunt zo je gerechten probleemloos en smaakvol op temperatuur houden. Ook is het wisselen van warmtebron geen enkel probleem. De Spring Fusion2+ pannen zijn geschikt voor reiniging in de vaatwasser.

Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.