Kai Japanse messen in Utrecht kopen

Kai Japanse messen in Utrecht kopen
Kai Japanse messen in Utrecht kopen

Op zoek naar een KAI koksmessen dealer in Utrecht.
Ben je op zoek naar een officiële Kai koksmessen dealer in de buurt van Utrecht? Stop dan maar met zoeken...Onlinepannen (online) Kai dealer voor de regio Utrecht is gevestigd op de woonboulevard Nijverwaard te Sliedrecht. Wij hebben alles wat er nodig is om een mooi Kai messenblok samen te stellen, maar ook om deze mooie traditioneel gesmede precisie koksmessen te onderhouden. Wil je deze mooie Japanse Kai messen eens in het echt zien en vast houden? Kom dan kijken in onze mooie winkel en laat je vakkundig voorlichten in Sliedrecht.

KAI Japanse messen & precisie smeedkunst
Al meer dan 100 jaar vervaardigd de onderneming Kai snij gereedschappen volgens de tradities van de legendarische Samurai uit het oude Japan. De wens om de oeroude tradities te respecteren en te combineren met innovatieve technieken is geen tegenstrijdigheid, maar vormt juist de basis voor nieuwe producten, die de Japanse smeedkunst eer aan doen en tegelijkertijd voldoen aan de eisen van de huidige tijd. Kai heeft zich tot doel gesteld om bijzondere messen in de hoogste kwaliteit voor het dagelijks gebruik te produceren. Gemaakt van natuurlijke grondstoffen, verwerkt en vorm gegeven met de expertise van de traditionele Samurai smeedkunst, zijn Kai koksmessen het toonbeeld van Japans precisie handwerk. Vanaf het ontwerp tot aan het eindresultaat van elk mes ligt de focus op de ontwikkeling van een tot in het detail doordacht product. Het in 1908 in het Japanse Seki opgerichte familiebedrijf kai ontwikkelde zich tot een internationaal opererende onderneming met het hoofdkantoor in Tokio.

Goed gevonden Kai Japansemessen dealer in Utrecht

We laten je graag de kracht en mogelijkheden van onze mooie Kai messencollectie zien en ervaren. Het maakt daarbij geen verschil of het Santoku, Nakiri of koksmes online in onze webwinkel of in onze fysieke winkel te Sliedrecht besteld zal worden. Hensbergen Sliedrecht & OnlinePannen is er gewoon voor iedereen. Bij ons krijgt iedere klant dezelfde persoonlijke aandacht. Kai Shun Classic, Shun Nagare of Tim Malzer Japanse messen Utrecht kopen? OnlinePannen & Hensbergen Kai koksmessen dealer…goed gevonden.

Wij zijn als KAI dealer ook actief in de volgende regio's:
Alblasserwaard, Almere, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Goes, Gorinchem, Groningen, Gouda, Nijmegen, Ridderkerk, Roosendaal, Roermond, Sliedrecht, Tilburg, Utrecht, Rotterdam,

Relevante pagina's

Zoekt u in Utrecht ook naar:

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Kai Japanse messen in Utrecht kopen? | OnlinePannen.nl
Kai Japanse messen in Utrecht kopen? | OnlinePannen.nl
Klantbeoordelingen
(9,1/10)
98% van onze klanten beveelt ons aan!
Voordelen
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Echte vakkennis van de experts
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Veilig bestellen en betalen
  • Webshop, winkel en showroom
Winkel en webshop

Onlinepannnen.nl is dé online pannenwinkel met het grootste assortiment en de bekendste merken, tegen prijzen die ver onder de winkel adviesprijzen liggen. Onlinepannen.nl is onderdeel van Hensbergen Serviezen V.O.F. te Sliedrecht.